Personalen på RedovisningsHuset i Södertälje, som blir METRIC RedovisningsHuset i början av 2024. Nytt namn, samma välkända ansikten!
I början av 2024 byter vi namn till METRIC RedovisningsHuset – Nytt namn, samma välkända ansikten!

Under första kvartalet 2024 kommer RedovisningsHuset att fusioneras med METRIC Accounting. Då byter vi också namn till METRIC RedovisningsHuset.

Det är bara vårt namn som blir ändrat. Vi är fortfarande samma byrå med samma personal och din kontaktperson är kvar med samma kontaktuppgifter som tidigare.

Vi kommer att fortsätta hjälpa dig och ditt företag på samma sätt som innan. Emellertid kommer avsändaren i vår kommunikation från och med januari 2024 att vara METRIC RedovisningsHuset. Exempelvis när vi skickar ett ärende ifrån vår portal Accountec, så kommer det att stå METRIC som avsändare.

Du kommer att kunna logga in på samma sätt som tidigare och alla dokument finns där. Vårt namnbyte kommer inte föra med sig några större ändringar för dig som kund.

 

Kontakta oss om du har frågor om namnbytet

Du är välkommen att tala med din kontaktperson hos oss om du har frågor om fusionen, namnbytet eller något annat i dina kontakter med oss.

Kommentarsfunktionen är avstängd.