Om oss

RedovisningsHuset startade 1984. Vi har idag 20 medarbetare, med både Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter (Kontakt).

Vi är ditt självklara val när du söker revisor och hjälp med din bokföring. Förutom alla vanliga tjänster hos en redovisningsbyrå tillhandahåller vi också rådgivning i en utsträckning som är unik i branschen. Vi arbetar mycket med sambandet mellan din privata ekonomi och ekonomin i ditt företag, eftersom resultatet av att driva småföretag förr eller senare ska utmynna i din privata plånbok.

När vi hjälper dig att förstärka din privata ekonomi, och samtidigt sänka kostnaden för detta i verksamheten, så medverkar vi både till att du blir en stark ägare och till att du får en stabil verksamhet! Här är resultatplanering och privat inkomstplanering centrala verktyg.

Vi medverkar från din verksamhets födelse till dess avveckling (se rådgivning om Ekonomi och skatter), men ser också till att du som företagare hänger med i utvecklingen privat (familjejuridik).

Vi arbetar enligt vår egenutvecklade RH-metoden®, där aktiv rådgivning är ett viktigt ledord i alla sammanhang. Vi har också tagit fram en ny affärsmodell, där du som kund abonnerar på våra löpande tjänster till fasta paketpriser. Även rådgivningen om löpande frågor ingår, bland annat om automatisering och digitalisering av din ekonomiska administration i samarbete med oss (Pakettjänster på abonnemang).

Välkommen att utveckla dig tillsammans med oss!

Med företagaren i fokus

 

Vi finns på LinkedIn och Facebook