Bild på tidning i brevlåda illustrerar att det här slipper du från oss, nyhetsbrevet från RedovisningsHuset i Södertälje firar 10 år i digital form
Nyhetsbrevet från RedovisningsHuset i Södertälje firar 10 år i digital form – Pappersutskick som här på bilden slipper du från oss (Bild pxhere.com, beskuren)

Den 15 januari 2014 började vi skicka ut våra nyhetsbrev digitalt till alla våra kunder och kontakter. Det är 10 år och 100 utskick sedan. Var du kanske med från början?

Men åren med nyhetsbrevet är inte enda jubiléet.

RedovisningsHuset i Södertälje har funnits sedan 1984. I år är det alltså 40 år sedan vi startade. Ända från början har vi satsat på nyttig information till dig som kund och kontakt.

Hemsidan, nyhetsbrevet och Månadens Nyheter på YouTube är våra centrala kanaler till dig, tillsammans med våra sidor på Facebook och LinkedIn.

Vi har publicerat 555 inlägg med nyheter och översikter på denna hemsida, detta inlägg oräknat. Vi producerar alla nyheter själva, i urval för ditt företagande och presenterade i sina sammanhang, med länkar till källorna. Nyheterna är sedan grunden för nyhetsbreven, som alltid innehåller länkar till mer information för dig.

Du har alla utskick samlade här. På denna sida kan du också lägga till din e-postadress till sändlistan, om du inte redan har nyhetsbrevet.

 

Vår YouTube-kanal

Vår YouTube-kanal firar 5 år nu, med 124 publicerade nyhetsvideor.

Vi har fått många positiva kommentarer om vår nyhetsbevakning på hemsidan, i nyhetsbreven och på YouTube. Ett stort tack till alla läsare och tittare – Du sporrar oss att fortsätta!

Här kommer du till filmerna.

Missa ingenting, prenumerera på vår kanal!

 

Kontakta oss om ekonominyheter

Påverkar nyheterna dig och ditt företag? Kontakta oss så hjälper vi dig att reda ut begreppen i just din situation! Här på hemsidan hittar också du fördjupande artiklar. Vi förklarar och ger dig länkar till officiella källor.

Det är mycket att hålla reda på för dig företagare. Vänd dig med förtroende till oss. Vi har kompetensen och viljan att hjälpa dig. Du får fast paketpris – Och den löpande rådgivningen ingår!

Kommentarsfunktionen är avstängd.