Redovisningshuset - En av Sveriges tre bästa byråer

Vår nya affärsmodell väcker uppmärksamhet. Under de närmaste veckorna får vi besök från redovisningsbyråer både i Linköping och Mullsjö. De vill veta mer om vår nya modell.

 

Abonnemangen är inne på andra året

Den 1 september 2018 gick vi över till att du som kund abonnerar till fasta priser på våra löpande tjänster – inklusive den löpande rådgivningen! Du får också hjälp med din automatisering och digitalisering av de ekonomiska rutinerna i priset.

Srf konsulterna, Sveriges ledande branschorganisation, tror att vi kan vara unika med steget att låta även den löpande konsultationen ingå. Vi vet i alla fall att det har slagit väl ut och att vi har kunderna med oss. Inga diskussioner om vad som ingår eller inte och samma belopp på fakturan varje månad. Det har vi märkt att våra kunder gillar.

När du som kund behöver en specialutredning, eller något annat som inte är av löpande karaktär, så får du fast pris på det också. Allt blir tryggt och förutsägbart, såsom både du och vi vill ha det i ett kundförhållande.

Vi får många frågor och uppmuntrande tillrop av kollegor i branschen och nu är alltså två olika byråer på väg att besöka oss. Jättekul tycker vi, som gärna delar med oss av våra erfarenheter. Vi vet att det är så vi får mycket tillbaka.

 

Rådgör med oss om ditt företagande

Du är välkommen att tala med din kontaktperson hos oss om dina funderingar som företagare – vi är din samtalspartner!

Din kontaktperson hittar du på sidan Kontakt.

Kommentarsfunktionen är avstängd.