Auktoriserade Lönekonsulterna Csilla Figur och Sofia Dahl
Auktoriserade Lönekonsulterna Csilla Figur och Sofia Dahl – Grattis!

Den 19 december 2019 fick RedovisningsHuset i Södertälje två Auktoriserade Lönekonsulter! Då blev våra medarbetare Csilla Figur och Sofia Dahl officiellt auktoriserade.

 

2 av 400

Det finns bara cirka 400 Auktoriserade Lönekonsulter i hela Sverige ännu, så vi är självklart stolta över att ha två av dem hos oss. Att arbeta med löner har blivit komplicerat genom åren, så pass att arbetsuppgiften kräver specialistkunskaper numera. Yrkeskåren växer snabbt men genom Csilla och Sofia får vi vara med bland pionjärerna, liksom vi har varit med alla våra Auktoriserade Redovisningskonsulter och med vår nya affärsmodell.

Srf Auktoriserad Lönekonsult - SALK

 

Kvitto på kunskap och kompetens

Vad säger våra Auktoriserade Lönekonsulter om den högtidliga utnämningen?

Det är roligt att få kvittens på all kunskap jag lyckats samla på mig under mina yrkesverksamma år. Det blir även tryggt att ha Srf bakom sig som referensram vid lönearbetet.

Csilla Figur

 

Utnämningen är en härlig bekräftelse av all erfarenhet jag har samlat på mig. Det känns också mycket bra att vi är två Auktoriserade Lönekonsulter på byrån som kan ta hjälp av varandra.

Sofia Dahl

Fyra filmer om lön på YouTube

Det finns för närvarande fyra filmer på YouTube om vanliga lönefrågor. Titta gärna på dem för hjälp till ditt eget lönearbete. Eller se dem som exempel på vad vi tar hand om när du anlitar oss!

 

Kontakta oss om lönerna i ditt företag

Vänd dig med förtroende till oss. Vi har kompetensen och viljan att hjälpa dig. Du abonnerar med fast paketpris – och den löpande rådgivningen ingår!

Vi arbetar enligt SALK - Svensk standard för löneuppdrag
Vi arbetar enligt SALK – Svensk standard för löneuppdrag

Kommentarsfunktionen är avstängd.