Guld Modernare bokföring Automatisering Effektiv administration

Ny flyttar vi över våra kunder till den framtidsanpassade programvaran Fortnox, från Compact som vi har använt i många år men som nu blivit omodernt. Den här flyttningen gör vi för att möta önskemål från allt fler kunder om att automatisera så mycket som möjligt av de administrativa rutinerna.

Automatisering är guld värt när det görs på rätt sätt, och det hjälper vi dig att göra!

Lämna bokföringen digitalt till oss

Du behöver inte lämna fakturor och kvitton till oss på papper längre. I stället kan du maila till oss alla underlag som har kommit till dig digitalt, utan att skriva ut dem på papper. Du kan också skanna eller fotografera med mobilen och maila oss kvitton och annat som du får på papper. Detta är något allt fler efterfrågar.

Har du stora fakturamängder så har vi flera lösningar som underlättar vardagen för dig, t.ex. elektronisk attestering. Det tar bort momentet att sända runt fakturor och säkerheten ökar genom att du får kontroll över att leverantörsfakturorna attesteras i tid, före fakturering till kund och innan de ska betalas.

När du skannar fakturor och kvitton kan du också slänga pappershandlingarna redan efter tre år, förutsatt att du sparar datafilerna i minst sju år. Läs mer här.

Du som vill lämna bokföringen på papper fortsätter självklart som förut att komma med månadens verifikationspärm till oss.

Vilket du än väljer så får du modernare bokföring hos oss!

Få bokföringen digitalt från oss

Vi har ju rapporterat tillbaka till dig digitalt sedan länge och de rutinerna fungerar utmärkt i vår nya programvara. Du får din bokföring direkt i mobilen och datorn precis som förut, med vår tjänst Min redovisning online.

Flera tjänster

I samma programvara kan vi enkelt hjälpa dig med alla övriga moment i din ekonomiska administration. Fakturering, kundreskontra, påminnelser, räntefakturering, leverantörsreskontra, leverantörsbetalningar och mycket mera.

Självklart har vi också kunskap och utrustning för att ge dig effektiv hjälp med löneberäkningar, lönebetalningar, skattedeklarationer och betalningar av dem, kontrolluppgifter, årsuppgifter till Fora med mera. Det blir extra värdefullt när du snart måste börja lämna uppgifter om löner, förmåner och avdragna preliminärskatter per person redan varje månad. Det tar vi hand om åt dig!

Tala med din kontaktperson hos oss om du vill automatisera mer av din vardag och koncentrera dig på din verksamhet.

Kommentarsfunktionen är avstängd.