Årets Srf Auktoriserade Företag 2019RedovisningsHuset i Södertälje har gått till final för utmärkelsen Årets Auktoriserade Srf Företag 2019. Det innebär att du som kund anlitar en av de fyra bästa redovisningsbyråerna i hela Sverige!

Srf konsulterna, som vi har varit med i sedan 1984, är Sveriges ledande branschorganisation för redovisningskonsulter och redovisningsbyråer. Vi är därför extra stolta över att just Srf uppmärksammar oss och vårt arbete med kundvården på detta sätt.

Prisceremonin äger rum den 25 september 2019 i Stockholm. Vi är fyra företag som har gått till final och då får vi veta vem som tar hem utmärkelsen. Men redan att vara i final är en seger för oss och vår nya affärsmodell. Du abonnerar på våra tjänster till fasta paketpriser och den löpande konsultationen ingår – Vi hjälper dig digitalisera och automatisera.

 

Kontakta oss om dina företagarfunderingar

Vi gör allt för att du ska vara en nöjd och trygg kund. Tveka inte att tala med din kontaktperson hos oss om dina funderingar som företagare – vi är din samtalspartner!

Din kontaktperson hittar du på sidan Kontakt.

Kommentarsfunktionen är avstängd.