Auktoriserad redovisningsbyrå - Bäst i kundnöjdhet
Auktoriserad redovisningsbyrå – Bäst i kundnöjdhet (Bild: Pixabay)

Som auktoriserad redovisningsbyrå ligger vi på RedovisningsHuset i Södertälje i topp med kundnöjdhet. Vi har i alla år arbetat för att tillhandahålla kvalitet med många auktoriserade redovisningskonsulter. Nu har vi fått ännu en bekräftelse på att det är rätt.

Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har för första gången genomfört en Studie av kundnöjdheten i vår bransch. Hela branschen får bra betyg, men allra bäst betyg får redovisningsbyråer som uttalat arbetar med kvalitet via auktorisation. Vi ligger högst i mätningarna, 79 på en skala 0-100.

SKI uttalar att ”det är bland det högsta betyget någon bransch hitintills har uppvisat i våra mätningar under 30 år”.

Som jämförelse har revisionsbolag 73 i kundnöjdhet och bemanningsföretag 68. Medan vi auktoriserade redovisningsbyråer alltså har 79 i kundnöjdhet!

Det är med stor glädje vi tar del av dessa nyheter. Vi har arbetat hårt och länge för att vara en auktoriserad redovisningsbyrå med många auktoriserade redovisningskonsulter. Vi får ofta gensvar på att det är rätt från er kunder. Nu har vi också ett strålande officiellt kvitto från SKI på att vi arbetar rätt.

 

Kontakta oss om dina företagarfunderingar

Vi gör allt för att du ska vara en nöjd och trygg kund. Tveka inte att tala med din kontaktperson hos oss om dina funderingar som företagare – vi är din samtalspartner!

Din kontaktperson hittar du på sidan Kontakt.

Kommentarsfunktionen är avstängd.