Med e-faktura klarar du kraven från allt fler kunder och får vara med på upphandlingar
Med e-faktura klarar du kraven från allt fler kunder och du får vara med på upphandlingar (Bild: Air Force Medical Service)

Klarar ditt faktureringssystem att skapa e-faktura ännu? Det finns många skäl för e-fakturor och vi har systemen för att hjälpa dig!

 

Upphandlingar

Från och med den 1 april 2019 blir det ett krav att kunna e-fakturera om du ska kunna vara med i offentliga upphandlingar.

Cirka 100 000 företag med under 50 anställda handlar med offentliga verksamheter. Cirka 75 % av dessa företag klarar ännu inte att e-fakturera. Är du en av dessa? Då är du i mycket gott sällskap, men redan från den 1 april måste du alltså kunna fakturera elektroniskt för att få vara med i fortsättningen. Vi hjälper dig med det!

 

Stora företagskunder

Allt flera stora företag kräver e-faktura av sina leverantörer, åtminstone över vissa beloppsgränser. Har du stora företag bland dina kunder? Då hjälper vi dig ställa om till elektronisk fakturering!

 

Privatpersoner

Antalet privatpersoner som vill ha e-faktura ökar hela tiden. På sin internetbank letar de rätt på sin leverantör och godkänner att få elektronisk faktura i fortsättningen. Elektronisk faktura är en smidig lösning både för dig och dina kunder. Dessutom blir det säkrare att du får betalt i tid, eftersom kunderna godkänner fakturan och därmed betalningen direkt i sin internetbank.

Fakturerar du till återkommande privatkunder? Då hjälper vi dig att erbjuda dem alternativet e-faktura!

 

Kontakta oss om e-faktura

Vi hjälper dig att komma igång. Observera att PDF-fakturor, Excel-fakturor etc. inte godkänns som e-fakturor eftersom mottagarna behöver få sina fakturor i särskilda, godkända filformat. Vi har system med rätt filformat och vi hjälper dig tillrätta. Tala med din kontaktperson hos oss!

Kommentarsfunktionen är avstängd.