Ekonominyheter på YouTube
Ekonominyheter på YouTube

Del 1 – Allmänna nyheter

Ekonominyheter i urval för dig företagare. Huvudnyheten är alla nya åtgärder som sätts in för företagare med anledning av coronaviruset, inte minst var vi befinner oss i beslutskedjan för varje åtgärd. Men vi har också många övriga nyheter att berätta om.

Här får du koll på vilka lagar för företagandet som träder i kraft när, och vilka som inte ens är färdiga ännu. Vi visar nuläget hos regeringen, riksdagen, Skatteverket, Bokföringsnämnden, BAS-kontogruppen med flera. På en timme blir du fullt uppdaterad!

 

Del 2 – Rättsfall

Rättsfall i urval för dig företagare är tillbaka, efter ett par månaders uppehåll då del 1 om corona-åtgärder tog all tid. En av huvudnyheterna denna gång handlar om hur stora åtgärder en fastighetsägare kan vidta, men fortfarande få direktavdrag inom reglerna för det utvidgade reparationsbegreppet.

 

Vår YouTube-kanal

Här kommer du till filmerna.

Missa ingenting, prenumerera på vår kanal!

 

Kontakta oss om ekonominyheter

Påverkar nyheterna dig och ditt företag? Kontakta oss så hjälper vi dig att reda ut begreppen i just din situation!

Det är mycket att hålla reda på för dig företagare. Vänd dig med förtroende till oss. Vi har kompetensen och viljan att hjälpa dig. Du får fast paketpris – Och den löpande rådgivningen ingår!

Kommentarsfunktionen är avstängd.