ESIC East Sweden Infra Cluster frukostmöte juridiska former för samverkanTorsdagen den 5 oktober 2017 håller vi frukostmöte i Nyköping om Vägar för företag att samverka i större affärer i arrangemanget ”Coffee by RedovisningsHuset i Södertälje AB”.

Ämnet är juridiska möjligheter för lokala företag att samverka så de kan ta stora uppdrag, närmast från infrastrukturprojektet Ostlänken.

 

Detta är Ostlänken

Ostlänken är en dubbelspårig järnväg för höghastighetståg, planerad att anläggas under 2019 till 2028. Det är ett stort projekt, omfattande 154 km med 30 tunnlar och 200 broar. Anläggandet kräver 2 500 årsarbetare eller totalt 25,000 årsarbeten. Järnvägen kommer att sträcka sig från Södertälje till Linköping, med stationer däremellan i Vagnhärad, Skavsta, Nyköping och Norrköping. Tågen ska kunna nå hastigheter på upp till 320 km/h (Trafikverket har dock nyligen föreslagit sänkning till 250 km/h för att spara pengar).

 

Detta är ESIC

ESIC är ett professionellt nätverk för näringslivet i regionen, med partners från bl.a. kommunerna Södertälje, Trosa, Nyköping, Norrköping och Linköping. ESIC har drygt 400 medlemmar, varav RedovisningsHuset i Södertälje AB är en.

 

Lokal och anmälan till frukostmöte

Vår uppgift vid frukostmötet är att visa olika juridiska vägar för samarbete mellan lokala företag, så att de tillsammans kan få stora uppdrag från Ostlänken som de inte hade kunnat få var och en för sig.

Vi kommer att hålla till i Näringslivets Hus som ligger på Västra Storgatan 40 A i Nyköping. Vi öppnar med kaffe och fralla 08.00 och håller på till 09.30, med möjlighet till frågor efteråt.

Klicka på länken Vägar för företag att samverka i större affärer för mer information och för att anmäla dig. Välkommen!

Kommentarsfunktionen är avstängd.