Fortnox huvudkontor i Växjö
Fortnox huvudkontor i Växjö (Bild: © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Den 1-3 oktober hade vi på RedovisningsHuset personalkonferens och studieresa. Höjdpunkten var ett möte med representanter för Fortnox, på plats i deras fina huvudkontor i Växjö. På bilden ser du bussen från Björcks Busstrafik som tog oss hit från Södertälje.

 

Din löpande redovisning skapas i programvaror härifrån

Vi använder programvaror från Fortnox för de flesta av våra löpande redovisningstjänster. Det innebär att du som är kund hos oss med hög sannolikhet får rapporter som vi skapar i Fortnox system.

Fortnox startade 2001 och var då först i branschen med bokföring på webben – molnbaserade programvaror. Idag har koncernen över 200 anställda. Verksamheten är börsnoterad på NGM Nordic SME.

 

Viktigt erfarenhetsutbyte

Vår kontaktperson hos Fortnox, Camilla Kaltin, tog emot oss tillsammans med sin kollega Medcit Iakub som ska ta över kontakten mellan Fortnox och RedovisningsHuset. Camilla och Medcit delade upp oss i två grupper för att klara corona-restriktionerna. Varje grupp fick en egen rundtur genom anläggningen, som var märkligt ödslig eftersom de flesta arbetar hemifrån än så länge.

Fortnox huvudkontor i Växjö, interiör
Fortnox huvudkontor i Växjö, interiör (Bild: © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Vi avslutade med fika och givande diskussioner. Fortnox berättade om vad som är på gång just nu. Vi berättade om våra önskemål om ändringar och förbättringar, baserat på vårt praktiska arbete. Sådana erfarenheter är självklart mycket intressanta för den fortsatta utvecklingen av systemen hos Fortnox.

Vi tackar Fortnox för ett givande besök och ser fram emot den fortsatta utvecklingen av samarbetet!

 

Kontakta oss om digitalisering och automatisering av din ekonomiska administration

Vi arbetar aktivt för att utveckla vårt samarbete med dig och ditt företag. En viktig del i det arbetet är att stödja dig med digitalisering och automatisering av de löpande uppgifterna. Tala med din kontaktperson hos oss om du undrar över hur du kan utveckla din ekonomiska administration!

Kommentarsfunktionen är avstängd.