Coffee by RedovisningsHuset i Södertälje AB ESIC Ostlänken juridiska former för samverkan Ta stora uppdrag

Nytt datum

Måndagen den 20 november 2017 håller vi frukostmöte i Nyköping om Vägar för företag att samverka i större affärer. Vi genomför mötet tillsammans med ESIC i arrangemanget ”Coffee by RedovisningsHuset i Södertälje AB”.

Ämnet är juridiska möjligheter för lokala företag att samverka så de kan ta stora uppdrag, närmast från infrastrukturprojektet Ostlänken.

 

Detta är Ostlänken

Ostlänken är en dubbelspårig järnväg för höghastighetståg, planerad att anläggas under 2019 till 2028. Byggstarten för den anslutande Kardonbanan är dock redan 2017. Det är alltså läge för underentreprenader redan nu!

Ostlänken är ett stort projekt, omfattande 154 km med 30 tunnlar och 200 broar. Anläggandet kräver 2 500 årsarbetare eller totalt 25,000 årsarbeten. Järnvägen kommer att sträcka sig från Södertälje till Linköping. Stationer byggs däremellan i Vagnhärad, Skavsta, Nyköping och Norrköping. Tågen ska kunna nå hastigheter på upp till 320 km/h. Trafikverket har dock föreslagit sänkning till 250 km/h för att spara pengar, vi får se vad utgången blir på den punkten.

 

Detta är ESIC

ESIC är ett professionellt nätverk för näringslivet i regionen. Partners är bl.a. kommunerna Södertälje, Trosa, Nyköping, Norrköping och Linköping. ESIC har drygt 400 medlemmar, varav RedovisningsHuset i Södertälje AB är en.

ESIC jobbar för att så många som möjligt av Ostlänkens 25 000 årsarbeten ska tas hem av lokala och regionala företag. Se till att ditt företag är ett av dem!

 

Lokal och anmälan till frukostmöte

Vår uppgift vid frukostmötet är att visa olika juridiska vägar för samarbete mellan lokala företag. Tillsammans kan vi ta stora uppdrag från Ostlänken som vi inte hade kunnat få var och en för sig. Kanske ditt företag driver en sådan verksamhet, där samverkan kan ge dig de stora uppdragen? Då ska du absolut vara med på frukostmötet!

Vi kommer att hålla till i Clarion Collection Hotel Kompaniet som ligger på Folkungavägen 1, i Nyköping. Frukost från 07:30, sedan har vi genomgång fram till 09:30 med möjlighet att ställa frågor efteråt.

Klicka på länken Vägar för företag att samverka i större affärer för mer information och för att anmäla dig. Välkommen!

Kommentarsfunktionen är avstängd.