Bild på byggnaden för Södertälje Science Park, där SEB har sitt kontor
SEB i Södertälje har sitt kontor i samma byggnad som Södertälje Science Park (Bild © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Den 24 februari var vi inbjudna av SEB till personalmöte för Södertäljekontoret. Först fick vi en rundtur i lokalerna och återsåg flera personer som har varit med på våra informationsträffar tidigare år. Trevligt!

Under en timme hann vi med mycket, inklusive kunniga frågor som gav liv åt genomgången. Deltagarna fick en digital dokumentation efteråt som visade vad vi hade gått igenom, med ytterligare information på de olika områdena.

Vi fick fria händer att utforma genomgången och valde ut följande.

Skattenyheter 2023
Viktiga värden
Privatbeskattning
Fåmansföretag
Företagsbeskattning
Skattereduktioner
2023 – Vad är på gång?

Vi gjorde urvalet inom varje område med tanke på att vi riktade oss till medarbetare på en bank, och att de arbetar med både företagsfinansiering och privatfinansiering. Efter genomgången fick vi mycket uppskattande kommentarer och omdömet att urvalet träffade rätt. Roligt!

Vi har haft många genomgångar med SEB genom åren, men pandemin innebar en paus. Nu är vi igång igen, med mersmak. Redan efter mötet fick vi förfrågan om att komma tillbaka nästa år om vi ville, något vi givetvis bekräftade på en gång.

Tack till SEB för att vi fick förtroendet att genomföra denna personalinformation!

 

Kontakta oss om ekonominyheter

Företagare har en övermäktig uppgift att följa med i alla regler som styr företagandet. Vad påverkar dig och ditt företag? Vi hjälper dig att sålla i nyhetsfloden och tolka vad som är viktigt för just dig. Du kan följa med genom nyhetsartiklar här på hemsidan, vårt Nyhetsbrev och våra fria filmer Månadens Nyheter på YouTube.

Det är mycket att hålla reda på för dig företagare. Vänd dig med förtroende till oss. Vi har kompetensen och viljan att hjälpa dig. Du får fast paketpris – Och den löpande rådgivningen ingår!

Kommentarsfunktionen är avstängd.