Logo reco.se

Den 3 november skickade vi ut ett extra nyhetsbrev där vi bad om stöd med ditt omdöme om oss. Drygt två veckor senare är det redan dags att gå ut med ett stort TACK.

Insamlingen av omdömen har lyckats över all förväntan. Vi fick direkt in hela 35 omdömen och inte minst viktigt 4,8 i snittbetyg av 5,0 möjliga. Omdömena innehåller många härliga kommentarer som ger oss bekräftelse och stöd i att fortsätta göra vårt allra bästa för dig kund, i alla lägen.

Det är en transparent process. Du kan se varje omdöme med kommentar och betyg. Insamlingen går också till på ett sätt som gör att reco.se kan verifiera att det bara är verkliga kunder som lämnar omdömen. Som de uttrycker det, ”35 ärliga omdömen”.

  • Du kan se resultatet direkt på vår Startsida
  • Du kan också se alla omdömen Här

Vill du lämna ett omdöme men har inte gjort det ännu? Håll i så fall utkik efter nästa kontakt från reco.se. Tack på förhand!

reco.se Logo Rekommenderat företag

 

Kontakta oss om ekonominyheter

Det är mycket att hålla reda på för dig företagare. Vänd dig med förtroende till oss. Vi har kompetensen och viljan att hjälpa dig. Du får fast paketpris – Och den löpande rådgivningen ingår!

Kommentarsfunktionen är avstängd.