RedovisningsHuset i Södertälje är en av Sveriges 3 bästa byråer 2019 enligt Srf!

Vi är en av Sveriges tre bästa redovisningsbyråer 2019 – det anser landets ledande branschorganisation för redovisningskonsulter Srf konsulterna.

Fyra finalister – Tre byråer

RedovisningsHuset i Södertälje var en av fyra finalister till utmärkelsen Årets Srf Auktoriserade Företag 2019. Den fjärde finalisten var statliga Trafikverkets löneenhet från Borlänge och de två andra byråerna är från Ljusdal och Göteborg. Mer om finalisterna finns i artikeln Pressen om Årets Srf Auktoriserade Företag.

Vi är självklart både stolta och glada över topplaceringen bland Sveriges bästa redovisningsbyråer, som vi fick för vår nya affärsmodell där du abonnerar på våra tjänster till fasta paketpriser – inklusive den löpande rådgivningen. Srf bedömer att vi är unika i Sverige om detta erbjudande. Grunden till vår framgång ligger dock hos dig, kära kund. Vi får mycket uppskattning för vårt arbete varje dag, men vi vet också att vi måste förtjäna uppskattningen – varje dag. Det är också vad vi arbetar hårt för och det kommer vi att fortsätta göra.Årets Srf Auktoriserade Företag 2019

Sveriges bästa redovisningsbyråer – Det förpliktigar

Vi gör allt för att du ska vara en nöjd och trygg kund. Tveka inte att tala med din kontaktperson hos oss om dina funderingar som företagare – vi är din samtalspartner!

Din kontaktperson hittar du på sidan Kontakt.

Kommentarsfunktionen är avstängd.