Kalender, illustrerar att viktiga datum för skatter och avgifter är uppdaterade hos Skatteverket
Viktiga datum 2024 (Bild: pxhere.com, har beskurits)

Nu finns viktiga datum 2024 framme för skatter och avgifter. Vår sida Viktiga datum hjälper dig att hålla reda på tidpunkter i kontakterna med oss, Skatteverket och Bolagsverket. Här ser du också när det är dags att gå över till och från sommartid.

 

Datum för skatter och avgifter 2024

Skatteverket har uppdaterat sin utmärkta tjänst för när det är dags att deklarera eller betala skatter och avgifter. Nu finns datumen angivna ända fram till december 2024. Välj rätt förutsättningar och du får fram en filtrerad lista med vad som gäller för just ditt företag. Enkelt och smidigt!

 

Begär utbetalning för rot och rut senast 31 januari 2024

Ett annat datum är viktigt att hålla reda på för dig som utför rot- och rutarbeten. Den 31 januari 2024 är sista dagen att skicka in ansökan om rot- och rututbetalning för 2023, alltså där kunden har betalat före årsskiftet. Utförare som missar det får inte ut några pengar och kunden går miste om sin skattereduktion. Du som är utförare – se till att få ut dina pengar i tid!

Kontakta oss om viktiga datum 2024 för dig

Du är välkommen att tala med din kontaktperson hos oss om dagar som du behöver passa för just för dig och din verksamhet.

Din kontaktperson hittar du på sidan Kontakt. Här hittar du också våra öppettider under 2024.

Kommentarsfunktionen är avstängd.