PETER BERG REDOVISNINGSKONSULT

Peter Berg

Peter Berg är redovisningsexpert med över 40 års erfarenhet av ekonomisk rådgivning till ägarledda företag.

Peter skriver de flesta nyheterna på vår hemsida. Han skriver också våra nyhetsbrev. Däremellan utför han konsultuppdrag för RedovisningsHuset vid behov.

Sedan 2014 arbetar Peter på heltid som författare och föreläsare inom företagsekonomiska ämnen. Wolters Kluwer har gett ut hans böcker ”Fastigheter – Redovisning och beskattning” 2016 och ”Resultat- och inkomstplanering” 2015. Peter har också artiklar publicerade i fackpress såsom Bulletinen, som ges ut av BAS-kontogruppen, och Svensk Skattetidning. Han anlitas ofta som föreläsare.

På sin blogg ”The Consultant’s Journey” (consultjourney.com) berättar Peter om sin verksamhet och om nyheter inom redovisning och beskattning.

Det är inte så konstigt om du känner igen Peter från RedovisningsHuset. Han grundade bolaget 1984 och deltog i ledningen tillsammans med kompanjonerna Hans Sundqvist och Kjell Sundqvist under 30 år, fram till 2014.

________________________________________________________________

 

FRISKIS & SVETTIS

Att ha en välmående personalstyrka är viktigt och med hjälp av Friskis&Svettis Södertälje erbjuds RedovisningsHusets personal en mångsidig och funktionell träning av hög kvalitet.

Friskis&Svettis Södertälje har funnits sedan 1985 och har ungefär 4500 medlemmar. De erbjuder drygt 30 olika träningsformer, i gym, multihall, på gruppträningsytor och på klättervägg. Friskis&Svettis vill att din träning ska vara lustfylld, lättillgänglig och lämna dig med ett leende. Ett leende som finns med hela dagen.

Majoriteten av RedovisningsHusets anställda tränar regelbundet för en frisk kropp och sinne. När vi själva mår bra kan vi ge våra kunder ett bättre bemötande och högkvalitativa produkter.