Personalen på RedovisningsHuset i Södertälje, som blir METRIC RedovisningsHuset i början av 2024. Nytt namn, samma välkända ansikten!
I början av 2024 byter vi namn till METRIC RedovisningsHuset – Nytt namn, samma välkända ansikten!

Under första kvartalet 2024 kommer RedovisningsHuset att fusioneras med METRIC Accounting. Då byter vi också namn till METRIC RedovisningsHuset.

Nu rycker fusionen närmare. Vi berättade om fusionen och namnbytet här.

Det är bara vårt namn som blir ändrat. Vi är fortfarande samma byrå med samma personal och din kontaktperson är kvar med samma kontaktuppgifter som tidigare.

Du kan logga in i byråportalen från vår hemsida på samma sätt som tidigare men portalen heter nu METRIC Accounting. Alla dina dokument finns kvar där.

Vårt namnbyte kommer inte att föra med sig några större ändringar för dig som kund. Vi fortsätter att hjälpa dig och ditt företag på samma sätt som innan. Emellertid är avsändaren i vår kommunikation numera METRIC RedovisningsHuset. Exempelvis när vi skickar ett ärende ifrån vår portal så kommer det att stå METRIC som avsändare.

Uppdatering 2024-03-25: Nu är fusionen klar. Därmed är namnbytet till METRIC RedovisningsHuset också klart!

 

Kontakta oss om du har frågor om namnbytet

Du är välkommen att tala med din kontaktperson hos oss om du har frågor om fusionen, vårt namnbyte eller något annat i dina kontakter med oss.

Kommentarsfunktionen är avstängd.