Bild på omdöme 157 och 158 illustrerar att den 21 februari 2024 hade vi nått 158 kundomdömen.
Nu har vi fått 158 kundomdömen och behåller vårt höga genomsnittsbetyg! (Bild © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Reco.se bjuder in alla som är verifierade kunder hos oss att lämna ett omdöme om vårt arbete för dem. Vi är glada och stolta över att nu har 158 kundomdömen kommit in och genomsnittsbetyget fortsätter att vara högt, nämligen 4,7 av 5 möjliga. Stort tack till dig som har lämnat omdömen om oss. Stort tack också för att du är så nöjd med vårt arbete. Det sporrar oss att fortsätta göra vårt allra bästa och se till att du får rätt hjälp med bra kvalitet och stort kundvärde.

Vi tittar på varje omdöme och svarar personligen. När det någon gång ibland kommer en synpunkt så agerar vi, åtgärdar och följer upp. Det är roligt med allt beröm, men värdefullt att också få synpunkter.

 

Fristående insamling av kundomdömen från bekräftade kunder

Detta är en transparent process. Du kan se varje omdöme med kommentar och betyg. Insamlingen går också till på ett sätt som gör att reco.se kan verifiera att det bara är verkliga kunder som lämnar omdömen. Som de uttrycker det, ”158 uppriktiga kundomdömen”.

  • Du kan se resultatet direkt på vår Startsida
  • Du kan också se alla omdömen Här

Vill du lämna ett omdöme men har inte gjort det ännu? Håll i så fall utkik efter nästa kontakt från reco.se. Tack på förhand!

Bild på logo från reco.se "Rekommenderat företag 5 år i rad" illustrerar artikel om våra fina kundomdömen 2020-2024.
Vi har blivit rekommenderat företag hos reco.se 5 år i rad 2020-2024 tack vare alla fina kundomdömen (Bild © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Kontakta oss om din resultatplanering och inkomstplanering

Vi har löpande nyhetsbevakning som du ser länkar till från vår startsida. Tala gärna med din kontaktperson hos oss om hur just du och ditt företag blir påverkade av de olika nyheterna. Till exempel hittar du mycket matnyttigt i våra stora översikter om basbeloppen (Basbelopp för 2024 – Förklaringar och exempel), statslåneräntan (SLR – Statslåneräntan 2024 och dina skatter) och möjligheter till lägre skatt från ditt aktiebolag (Utdelning från och försäljning av aktiebolag). Vi uppdaterar översikterna varje år och nu har du alla viktiga värden för 2024 framräknade.

Med resultatplanering och inkomstplanering hjälper vi dig att undvika negativa överraskningar och bli offensiv i stället. Bäst av allt – Den rådgivningen brukar ingå i ditt abonnemang till fast paketpris!

Din kontaktperson hittar du på sidan Kontakt.

Kommentarsfunktionen är avstängd.