Aktiebolag

Vi hjälper dig med hela kedjan av tjänster för aktiebolag.

  • När du behöver ett bolag så hjälper vi dig med färdigt bolag: Lagerbolag och nybildning samt bolag med rating
  • Under hela tiden du har bolaget assisterar vi dig med allt om ändringar i det, se Ekonomi och skatter
  • När det är dags att sluta så hjälper vi dig att avveckla ditt bolag genom Snabbavveckling eller vilande bolag

Här hittar du fördjupad information om lagerbolag och snabbavveckling.

 

Aktieägaravtal

Marknadens kanske bästa och mest kompletta tjänst för kompanjonavtal!

När du äger och driver ett aktiebolag tillsammans med en eller flera andra personer behöver ni komma överens om många frågor kring samarbetet. Alltför många gånger har det hänt att gamla goda vänner startar verksamhet i tro att de är överens om allt, men när en ny situation uppstår eller när en vill lämna samarbetet uppstår problem som i värsta fall förstör vänskapen och slutar med tvist i domstol. Passa därför på att upprätta ett skriftligt aktieägaravtal medan ni är överens, sedan kan det vara för sent!

Vår uppskattade pakettjänst ”Aktieägaravtal” inkluderar ett avtal om villkoren för hur ni ska äga bolaget, hur styrelsen ska se ut, hur aktierna ska värderas i olika situationer och hur det ska gå till när en delägare vill lämna bolaget, går i konkurs eller avlider. Dessutom ingår följdändringar i alla andra berörda dokument, samt inledande möte för att klara ut vilka personliga anpassningar som behöver göras i just ert fall.

Alla våra handlingar har uppdaterats till de senaste lagändringarna som trädde i kraft 1/8 2014. Om en delägare går i konkurs innebär uppdateringarna dessutom ett stärkt skydd mot konkursboet för kvarvarande delägare. Du som redan har ett aktieägaravtal upprättat av oss enligt äldre regler får det uppdaterat till ett rabatterat pris.

Saknar du aktieägaravtal, eller har ett som behöver uppdateras, så boka tid idag!

Nyheter 2015-02-19: 5 tips om bodelning och testamente